tisdag 8 mars 2011

Ja det kan ni allt undra!

Som en tjänst till alla läsare som inte vågar göra några smarta & välgenomtänkta inlägg utan mest är inne och tjyvgluttar (hej Handledaren!) har jag fixat så ni kan klicka i er reaktion. Sen kan man ju undra hur de olika alternativen egentligen ska tolkas. Som svar hänvisas till rubriken så är cirkeln sluten.

3 kommentarer:

  1. Inte för att jag vill klaga men din nya kryssa-i-rutor-funktion ser för bedrövlig ut i alla tre olika webbläsare jag testat (i internet explorer syns den inte alls). Och så undrar jag om det inte borde finnas nån siffra i närheten av skrytet om hur populär din blogg är. Någon sådan kan i alla fall inte jag se. Det vore ju kul att se hur många gånger jag och Handledaren varit här och glott.

    SvaraRadera
  2. Inte för att jag vill vara en besserwisser men du vill visst klaga. Vad gäller alla övriga problem kan du få vara min helpdesk när jag kommer in till jobbet nästa gång.

    SvaraRadera
  3. (okejrå, räknaren syns inte när man inte är inloggad. Men i skrivande stund har 262 varit här. Det blir lite drygt åttio kikar var för dig, mig och Handledaren! Har försökt dölja mina egna spår men det lyckas visst inte heller)

    SvaraRadera