måndag 5 december 2011

Kapitelsammanfattning

Om någon undrar vad kapitlet jag kämpar med egentligen handlar om kommer här en liten sammanfattning.

Blablablablablablablabajsbajsbajsblablabla[härmahärmariktigaforskare]blablablablabajsbajsbajsexcerpterexterpter[luckairesonemanget]blablablabajsbajs.

Ev. ska begreppet "samproduktion" klämmas in någonstans. F.n. väljer jag emellertid att översatta det som "bajs".

3 kommentarer:

  1. Hej doktoranden! Även jag är doktorand med deadline på ett avhandlingskapitel på fredag. Hittade din blogg igår och prokrastineringsgenen i mig blev överlycklig.

    Nu har jag likt en tjuv om natten försökt lista ut vad du skriver om, tror nämligen det ligger nära mitt eget område! Inte minst för att jag såg min handledares avhandling på en av bilderna på ditt skrivbord från i våras(ja, jag bläddrade tillbaka så långt...)
    MYCKET spännande! Vi kanske tom är bekanta?
    I vilket fall delar jag din aversion mot Bourdieu. Lycka /till med skrivandet!

    Med vänlig hälsning
    dr. and

    SvaraRadera
  2. Det känns mycket väl igen, jag kämpar med mitt slutkapitel bland annat, men istället för det här berömda lyftet blir det mest att dekorera med lite "[valfritt subjekt] är komplext" här och där.
    hälsar
    Doktoranden med komplex som fruktar att avhandlingen kommer att hamna på bokbålen då betygdskommittén kommer att vilja ställa in disputationen så fort de fått filen

    SvaraRadera
  3. Hehe, know the feeling! Och det som gör det ännu sorgligare - så här i IT-teknikens tidevarv när vi inte längre skriver maffiga hårdpärmsböcker - är att vi inte ens kan fira nederlaget med ett maffigt bokbål. Det blir som jag konstaterat tidigare, bara en fjutt. http://jagochminavhandling.blogspot.com/2011/02/lite-som-i-fight-club.html

    SvaraRadera